Båtførerprøven

Vi kan arrangere båtførerprøven i Sogndalsområdet. Kontakt oss om du er interessert.

Dykkerkurs

Sjøspretten og Sogndal dykkarklubb holder vanligvis et nybegynner kurs i dykking (PADI OW) hver høst. Påmelding blir lagt ut her og på Facebook.

Kursstige dykking tilsvarer:

1.Open water diver
2.Advanced open water diver
3.Recue diver
4.Master scuba diver
5.Instruktør

 Gå inn på linken her for mer info.

Kontakt oss for spørsmål.

Kajakkurs

Sjøspretten har satt som krav at alle som skal låne utstyr av oss må ha minimum introduksjonskurs + redning. Kurset er satt opp etter Norges padleforbund (NPF) sin standard for introduksjonskurs, pluss elementer fra NPF grunnkurs som går på egenredning. Tanken er at alle som har tatt dette kurset skal være i stand til å ferdes trygt inne i fjordene, og kunne håndtere en situasjon der noen havner utenfor kajakken langt fra land. Trykk her for å se NPF sin kursstige for hav.

Dette kravet har vi satt for å ivareta sikkerheten, samtidig som vi vil at dere som medlemmer skal kunne bestemme selv hvor og når dere vil padle.

Kriterier for å delta på kurs i Våttkortstigen

Fra 1.1.2008 må en ta alle kurs i våttkortstigen i rekkefølge fra og med Grunnkurs. Anbefalt tidsperspektiv i våttkortstigen:

1.sesong: Introduksjonskurs/Grunnkurs/Teknikkurs
2.sesong: Aktivitetslederkurs
3.sesong: Videregåendekurs
4.sesong: Veilederkurs

Det presiseres at tidsperspektivet er veiledende. Det er opp til veileder på hvert enkelt kurs å ta den endelige beslutningen på om deltakeren er kvalifisert.